meer info: info@edille.com
of direct reserveren
benicassim, spanje

ga naar weersverwachting Benicassim
 
header image

over edille

 

even voorstellen...

 

Mijn naam is Dille (ja...zoals het kruid! :) en ik ben getrouwd met een Spanjaard. Ik ben Nederlandse en woon sinds 2003 in Spanje in de buurt van Benicassim. Ik woon alweer een hele tijd naar volle tevredenheid in Spanje. Familie van mijn man vroeg mij een tijd geleden of ik hun appartement niet kon verhuren aan Nederlands sprekende toeristen. Zo is het eigenlijk een beetje begonnen....

 


appartement huren spanje

Aan de nog onontdekte Costa del Azahar verhuur ik verschillende appartementen van mijn Spaanse familie en vrienden. De vakantiehuizen zijn allemaal compleet ingericht, perfect voor goedkoop overwinteren (er is verwarming aanwezig) of strandvakantie met kinderen. De meeste appartementen bevinden zich eerstelijns aan het strand met zeezicht. Bovendien beschikken alle appartementen over een zwembad en een zonnig terras op het zuiden in een kindvriendelijke omgeving.

Alle appartementen en vakantiehuizen zijn van familie en vrienden. Indien u ervoor kiest om een appartement te huren via deze website, zal u dus altijd in het Nederlands worden geholpen en ook door mij persoonlijk worden ontvangen bij aankomst in Spanje.

Spanjaarden hebben enkel vrij in het hoogseizoen en dat terwijl het hier toch echt lekker weer is het hele jaar door :) Weinig Spaanse eigenaars van vakantiewoningen spreken Nederlands en/of Engels en vinden het dus moeilijk om hun appartement aan te bieden aan buitenlanders.