meer info: info@edille.com
of direct reserveren
benicassim, spanje

ga naar weersverwachting Benicassim
 
header image

Informatie over reserveren

 

hoe kan ik een appartement in spanje reserveren?

Indien u meer informatie wilt ontvangen of vragen heeft, kunt u contact opnemen via email (info@edille.com). Om direct te reserveren kunt u het online aanvraagformulier invullen.

Ik check mij email nagenoeg iedere dag, dus u kunt al snel antwoord terug verwachten!


belangrijk om te weten

Ik wil graag dat uw vakantie vlekkeloos verloopt. Voordat u een reservering maakt, is het belangrijk om onderstaande punten goed door te lezen.

Huurprijzen

De huurprijzen vindt u onderaan de pagina´s van de appartementen. Minimale huurperiode is 1 week. Gas, water en licht zijn normaal gesproken bij de huurprijs inbegrepen. Zo komt u dus nooit voor onverwacht extra kosten te staan bij vertrek!

Waarborgsom en administratiekosten

Bij verhuur wordt er een waarborgsom gevraagd van 100 euro. De borgsom zal in zijn geheel worden terugbetaald binnen 2 weken na het einde van uw verblijf, mits er geen gebreken aan de woning zijn veroorzaakt.

Tevens worden er bij de reservering 10 euro administratiekosten in rekening gebracht.

Linnengoed

Linnengoed (lakens, kussenslopen, bad/handdoeken) is in de woning aanwezig en gratis te gebruiken.

Aankomst en vertrek

De aankomst in de woning vindt plaats tussen 16.00 uur en 19.00 uur tenzij anders is overeengekomen.
Op de dag van vertrek moet de woning uiterlijk om 12.00 uur zijn ontruimd tenzij anders is overeengekomen.

Ontvangst & sleuteloverdracht

Voor de sleutel wordt u gevraagd om kort voor vertrek contact (per email) op te nemen met mij om af te spreken voor de sleuteloverdracht.

Bij uw aankomst zal ik u persoonlijk welkom heten en de sleuteloverdracht regelen. Ook kan ik dan alvast wat nuttige tips over de nabije omgeving geven en uitleggen waar het één en ander is gelegen, zodat u al vanaf uw eerste dag wegwijs wordt gemaakt. In elk appartement vindt u toeristische informatie over de omgeving.

Mochten er zich tijdens uw verblijf calamiteiten voordoen dan ben ik er ook voor u. U zult dus altijd in het Nederlands worden geholpen!

Eindschoonmaak

U dient zelf de dagelijkse schoonmaak van de woning te verzorgen en de woning bezemschoon op te leveren.

Vóór en na uw verblijf wordt de woning schoongemaakt. Zo kunt u gerust het laatste vuile linnengoed bij de wasmachine laten liggen, op de dag van vertrek. De eenmalige eindschoonmaakkosten zijn 45 euro (bij huizen met 3 slaapkamers of meer is dit 55 euro).

Indien u een huisdier meeneemt, zal hier (per huisdier) 10 euro extra eindschoonmaakkosten voor worden gevraagd.

Internet

In alle vakantiehuizen is een wifi internet verbinding aanwezig. In Benicasim zelf zijn verschillende mogelijkheden tot internet: via een hotspot op verschillende punten op de boulevard en in het dorp, of in restaurant/bar met WiFi verbinding. Er is altijd wel een hotspot of restaurant met WiFi in de buurt.

Vervoer naar uw vakantiehuis

Er zijn verschillende manieren om naar uw vakantiehuis te komen. Onder het kopje "vervoer" vindt u o.a. informatie over goedkope vliegtuigtickets naar Valencia e.o., het huren van een auto en het openbaar vervoer van en naar het vliegveld van Valencia.

Bij reservering krijgt u een routebeschrijving opgestuurd, zodat u makkelijk uw vakantiebestemming kan bereiken.

Voor meer specifieke informatie verwijs ik naar de huurvoorwaarden.